دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۹ ۲۱:۵۰
سیستم آموزش مجازی موسه میعاد تربیت کارآفرین پذیرش دانشجو اسلایدر شماره ۴ دانشگاه اسلایدر شماره ۳ موسسه اسلایدر شماره ۱ موسسه

برگزرای ژوژمان گروه گرافیک با سرپرستی استاد محترم سرکارخانم نسرین رشاد

برگزرای ژوژمان گروه گرافیک
با موضوع:پروژه ی شابلون دیواری -خلاقیت روی سفال-طراحی -کارگاه رنگ و جعبه سازی با سرپرستی استاد محترم سرکارخانم نسرین رشاد در دانشگاه میعاد
پروژه ی شابلون دیواری -خلاقیت روی سفال-طراحی -کارگاه رنگ و جعبه سازی در محل دانشگاه میعاد با حضور جمع کثیری از دانشجویان و استقبال بی نظیر کارکنان و .‌.. برگزار شد.
در این نمایشگاه که ماحصل زحمات و آثار فاخر گرافیکی دانشجویان به سرپرستی سرکارخانم نسرین رشاد افتتاح و رونمایی و بازدید بعمل آمد.
دانشگاه میعاد این موفقیت عالی را به اعضای گروه گرافیک و سایر عزیزان تبریک و تهنیت عرض مینماید.
استدعا دارد سایر اساتید محترم برای تقویت روحیه و انگیزه دانشجویان از این نمایشگاه بازدید بعمل آورند.

آذربایجان غربی : 3116

سایر اسـتان ها : 3116 –044