آموزش های داخل محیط کلاس مجازی

در این صفحه آموزشهای تصویری جهت آشنایی با محیط کلاس مجازی (Adobe Connect) قرار می‌گیرد.

آشنایی با پاد Video و Attendee

(کاربرد پاد Video بمنظور اشتراک گذاری تضویر مدرس/ دانشجو و کاربرد پاد Attendee جهت مشاهده لیست حضار و مدیریت آنها می‌باشد.)

نقش شرکت کننده ها در کلاس مجازی

(در کلاسهای مجازی حضار سه نقش به خود میگیرند. در این آموزش ویدئویی با این نقشها و نحوه مدیریت آنها در کلاس آشنا می‌شوید)

آشنایی با پاد Chat

( کاربرد این پاد ایجاد محیطی جهت چت کردن بین دانشجویان در داخل محیط کلاس مجازی است)

آشنایی با پاد Sharing

(یکی از مهمترین پادهای داخل محیط کلاس مجازی بوده و از آن بمنظور به اشتراک گذاری تصویر برای دانشجویان استفاده می‌شود)

نحوه تست صدای بلندگو و میکروفون

(قبل از شروع کلاس لازم است که از کارکرد صحیح بلندگو و میکروفون خود اطمینان حاصل نمایید.)