اولین همایش آموزش و مسابقات سازه‌های ماکارونی در میعاد

به گزارش روابط عمومی میعاد، اولین همایش آموزش و مسابقات سازه‌های ماکارونی (خرپاهای ماکارونی) قرار است در روزهای سه شنبه، چهارشنبه، پنج شنبه مورخ ۲۶ لغایت ۲۸ آذر ۱۳۹۸ با حضور دانشجویان رشته‌های مهندسی عمران، معماری و نقشه برداری برگزار می‌گردد.

شیخ محمدی مدیر گروه عمران این نوع آموزش و مسابقات را از مهمترین رویدادهای علمی شمال غرب کشور عنوان نموده است و هدف اصلی از این نوع همایش را آشنایی با آموخته‌هایی همچون سازه‌های فضایی، تحلیل سازه‌های پل و کاربرد دروسی چون استاتیک، مکانیک جامدات و آنالیز سازه‌ها در شته‌های مهندسی می‌باشد. از طرفی هم اساسی ترین هدف ترویج آموزش کار گروهی و فعال کردن ذهن خلاق شرکت کننده‌گان و افزایش قدرت تحلیل و تفکر است.

در خاتمه شیخ محمدی اظهار امیدواری کرد در گامهای بعدی مسابقاتی را در سطح منطقه‌ای و کشوری برگزار خواهیم نمود.

‌ ‌