سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ ۱۵:۰۱
سیستم آموزش مجازی موسه میعاد تربیت کارآفرین پذیرش دانشجو اسلایدر شماره ۴ دانشگاه اسلایدر شماره ۳ موسسه اسلایدر شماره ۱ موسسه

افتتاح نمایشگاه آثار عکاسی گروه گرافیک میعاد در محل نگارخانه تالار وحدت

به گزارش روابط عمومی میعاد روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۸/۰۵/۱۳ راس ساعت ۵ بعد از ظهر،  نمایشگاه عکس‌های منتخب از آثار فاخر هنرجویان و دانشجویان گروه گرافیک میعاد با حضور رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آقای جوانبخت، افتتاح و از این آثار رونمایی شد.

پیام شیخ محمدی عنوان کرد در طول مدت زمان نمایشگاه آقای جوانبخت با ایراد سخنرانی ضمن تقدیر و تشکر از مجموعه میعاد و در راس آن اساتید مربوطه آقای بهروز اسراری و سرکار خانم فائزه عزیزی، قول مساعد نهایت همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه‌های گوناگون هنری را به میعاد دادند. سپس جناب آقای دکتر یزدانفر با سخنرانی خود نیز به جایگاه ویژه گروه گرافیک و تقدیر و تشکر از تلاش‌های بی وقفه استادان و دانشجویان اشاره نمودند و عنوان کردند دانشگاه پشتوانه قوی است که از هیچ کمکی در راستای اعتلای هنر برای دانشجویان و هنرجویان دریغ نخواهد نمود.

در خاتمه نیز با ارائه لوح‌های تقدیر و گواهی پایان دوره از دانشجویان و هنرجویان تقدیر و تشکر به عمل آمد.

Template Design:Dima Group