سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ ۱۳:۲۸
سیستم آموزش مجازی موسه میعاد تربیت کارآفرین پذیرش دانشجو اسلایدر شماره ۴ دانشگاه اسلایدر شماره ۳ موسسه اسلایدر شماره ۱ موسسه

برگزاری ششمین کنگره سالانه عمران، معماری و توسعه شهری

ششمین کنگره سالانه عمران، معماری و توسعه شهری به عنوان بزرگترین، معتبرترین، منظم ترین و با سابقه ترین گردهمایی شناخته شده سالانه علمی ، پژوهشی و اجرایی حوزه عمران ، معماری ، شهرسازی و محیط زیست خاورمیانه در کشور ایران در تاریخ ۱۹ الی ۲۱ آذر ماه امسال با مجوز رسمی برگزاری از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC)، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به شماره ۲۱۰۰۸-۹۷۱۸۱ و دارای نمایه ISC با شرکت فعالین این عرصه شامل دانشگاهیان، صاحب نظران، سیاستگزاران و مدیران، دانشجویان ، سازمان های ذی ربط و علاقه مند، مهندسین مشاور، پیمانکاران و متخصصان از کشورهای مختلف جهان با همت دانشگاه میعاد و با همکاری دانشگاه ساپینزا رم، دانشگاه شیراز، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه مراغه، دانشگاه هنر اسلامی تبریز و سایر دانشگاه های برجسته ایران و ایتالیا در محل دانشگاه علم و صنعت ایران در شهر تهران برگزار می‌گردد.

این کنگره در نظر دارد با معرفی توان علمی و کاربردی برای ارتقای سطح کیفی معماری، سازه و توسعه های شهری و همچنین بررسی نیازمندی و ضرورت‌های آموزش موارد فوق گام برداشته و با شناسایی نگرش‌ها، تجربیات نوین و تحلیل ابعاد نظری و کاربردی توسعه شهری، به تحلیل ،آموزش و پژوهش آن بپردازد.

‌ این رویداد مهم به صورت سالیانه و منظم و با بالاترین استاندارد های پژوهشی و علمی و مجوز های مربوطه و با همکاری، حمایت و پشتیبانی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی معتبر کشور برگزار گردیده و با توجه به اعتبار بالا و پشتوانه علمی خود همه ساله در مجامع ، سایت های تخصصی مربوطه و نهاد های معتبر داخلی و خارجی نمایه گردیده و مقالات و دستاوردهای علمی آن ثبت گردیده است. برگزاری این کنگره همه ساله با شعار “توسعه شهری راهی به  سوی توسعه آینده” فرصتی برای گردهمایی صاحبنظران،متخصصان واندیشمندان درحوزه معماری، سازه وتوسعه شهری بوده است.

محورهای اصلی کنگره عبارت اند از: مهندسی عمران و توسعه پایدار،  سازه، زلزله و بهسازی لرزه‌ای، مهندسی معماری و توسعه پایدار، برنامه‌ریزی، مدیریت و طراحی شهری، مهندسی ترافیک ، حمل و نقل و زیرساخت‌های شهری، مهندسی محیط زیست و محیط زیست شهری،مهندسی شهرسازی و توسعه شهری پایدار ، منظر شهری پایدار و توسعه، فرهنگ ، جامعه‌شناسی و روانشناسی شهری ، مرمت بافت ها و آثار تاریخی ،مدیریت ریسک و بحران و راه کار های ایجاد مدیریت جامع بحران، مدیریت جهانگردی و توسعه پایدار شهری ، مدیریت ، اقتصاد و کارآفرینی در پروژه.

نمایشگاه تخصصی جانبی، مسابقه عکاسی ، تورهای تخصصی ، کارگاه های آموزشی تخصصی وسخنرانی های کلیدی و نشست های علمی در راستای این کنگره برگزار خواهند شد. برای کلیه شرکت کنندگان در کنگره گواهینامه آموزشی معتبر بین المللی صادر گردیده همچنین کلیه مقالات پذیرفته شده ششمین کنگره علاوه بر نمایه در ISC ، کنسرسیوم محتوای ملی و سیویلیکا در قالب کتاب مجموعه چکیده مقالات و مجموعه مقالات کامل منتشر خواهد شد.

علاقه مندان جهت ارسال مقالات ، شرکت در کنگره و حضور در نمایشگاه تخصصی وکسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشارکت در این رویداد مهم بین المللی می توانند به پورتال کنگره به آدرس www.6icsau.ir مراجعه نمایند.

Template Design:Dima Group