پنج شنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳ ۱۸:۲۸

امتحانات ترم بهار مجازی شد – نحوه شرکت در امتحانات مجازی

بدینوسیله به استحضار تمامی دانشجویان محترم میرسانیم که امتحانات ترم بهار سال تحصیلی ۹۸-۹۹ در میعاد بصورت مجازی برگزار خواهد گردید. جهت شرکت در آزمونهای مجازی میعاد، توجه به نکات زیر ضروری میباشد:

۱- شرکت در آزمون از طریق گوشی موبایل بلامانع است. با این وجود استفاده از کامپیوتر جهت شرکت در امتحانات مجازی بوسیله دانشگاه اکیدا توصیه میگردد.

توجه: جهت شرکت در امتحانات نیازی به نصب نرم افزار جانبی نیست. تنها نرم افزار مورد نیاز مرورگر Google Chrome می‌باشد

۲- داشتن اینترنت پر سرعت و با ثبات از الزامات شرکت در امتحانات مجازی می‌باشد.

۳- زمان شروع امتحانات مجازی در سامانه آموزش مجازی، دقیقا زمان اعلام شده در سامانه دانشجویی (کارت ورود به جلسه) می‌باشد. امکان شرکت قبل و بعد از زمان اعلام شده وجود نخواهد داشت.

۴- امتحانات بصورت مجازی و تستی/ تشریحی (بنا به تشخیص مدرس) برگزار خواهد شد.

۵- تمامی دانشجویان لازم است که قبل از شروع امتحانات، لیست دروس موجود در سامانه‌ آموزش مجازی (قسمت درسهای من) و سامانه دانشجویی (انتخاب واحد) را با هم مقایسه کرده و در صورت مشاهده هر گونه مغایرت فورا با واحد آموزش دانشگاه ارتباط برقرار نمایند.

۶- شرکت در امتحانات مجازی اجباری بوده و در صورت عدم شرکت دانشجو غیبت لحاظ خواهد شد.

۷- جهت شرکت در آزمون مجازی تستی، لازم و ضروری است که فیلم آموزشی ” نحوه برگزاری آزمون تستی” را مشاهده فرمایید.

فیلم آموزشی نحوه برگزاری آزمون مجازی – تستی

۸- جهت شرکت در آزمون مجازی تشریحی، لازم و ضروری است که فیلم آموزشی ” نحوه برگزاری آزمون تشریحی” را مشاهده فرمایید.

فیلم آموزشی نحوه برگزاری آزمون مجازی – تشریحی

اطلاعات و آموزش‌های بیشتر در رابطه با سامانه آموزش مجازی در این صفحه

۸- جهت ورود به سامانه آموزش مجازی و شرکت در امتحانات مجازی بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

شرکت در آزمون مجازی