پنج شنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳ ۱۲:۳۸

تمدید امتحانات پایان ترم نیم سال دوم ۰۰-۹۹

تمدید امتحانات پایان ترم نیم سال دوم۰۰-۹۹ (بهار ۱۴۰۰)

بدین وسیله به اطلاع می‌رسانیم که با توجه به مشکلات پیش آمده طی دوره برگزاری امتحانات نهایی، امتحانات پایان ترم نیم سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ (ترم بهار) طبق زمانبندی زیر برای آن دسته از دانشجویانی که :

۱- قادر به شرکت در آزمون نبوده‌اند.

۲- آزمون را بصورت ناقص به پایان رسانده‌اند.

مجددا و طبق جدول زمانبندی زیر تمدید میگردد.

۱- لازم به ذکر است دانشجویانی که قبلا بدون مشکل در آزمون شرکت کرده‌اند مجاز به شرکت مجدد در آزمون نخواهند بود.

۲- امتحان دقیقا مطابق با ساعت درج شده در برگه امتحانات پایان ترم و با تاریخ جدید طبق جدول زیر برگزار خواهد شد.

۳- قبل از اتمام آزمون، بر روی اتمام آزمون کلیک کرده و آزمون خود را به ثبت برسانید

۴- با آگاهی از زمان قطعی برق و اتخاذ تصمیم مناسب اقدام به شرکت در آزمون نمایید.

دانشجویان گرامی دقت فرمایید مهلت تعیین شده به هیچ عنوان قابل تمدید مجدد نبوده و آخرین فرصت شما عزیزان جهت شرکت در آزمون پایان ترم است.

جهت شرکت در آزمون پایان ترم میتوانید از طریق این صفحه اقدام نمایید

جدول زمانبندی برگزاری مجدد امتحانات پایان ترم