عنوان مطلب : فینالیست شدن تیم والیبال دانشجویی ایران

فرهاد پیروت پور

فینالیست شدن تیم والیبال دانشجویی ایران

شگفتی در مسابقات دانشجویان جهان ، برای اولین بار در تاریخ رقم خورد. تیم والیبال دانشجویی ایران با غلبه بر اوکراین #فینالیست شد.در این بازی با همراهی (فرهاد پیروت پور بازیکن ارزنده ی مهابادی) با پیروزی مقتدرانه مقابل اوکراین، برای اولین‌بار به فینال بازی‌های دانشجویان جهان راه یافتند.در ادامه بازیهای دانشجویان جهان و در مرحله نیمه نهایی مسابقات والیبال، ایران در نبردی حساس به مصاف اوکراین رفت که موفق شد با نمایشی بی نقص این تیم را سه بر صفر شکست داده و فینالیست یونیورسیاد شود. تیم ایران در فینال به مصاف برنده دیدار تیم های ژاپن و روسیه خواهد رفت. ...

برچسب‌ها,

شگفتی در مسابقات دانشجویان جهان ، برای اولین بار در تاریخ رقم خورد.

والیبال
تیم والیبال دانشجویی ایران با غلبه بر اوکراین #فینالیست شد.در این بازی با همراهی (فرهاد پیروت پور بازیکن ارزنده ی مهابادی) با پیروزی مقتدرانه مقابل اوکراین، برای اولین‌بار به فینال بازی‌های دانشجویان جهان راه یافتند.در ادامه بازیهای دانشجویان جهان و در مرحله نیمه نهایی مسابقات والیبال، ایران در نبردی حساس به مصاف اوکراین رفت که موفق شد با نمایشی بی نقص این تیم را سه بر صفر شکست داده و فینالیست یونیورسیاد شود. تیم ایران در فینال به مصاف برنده دیدار تیم های ژاپن و روسیه خواهد رفت. دیدار فینال والیبال دانشجویان ایران فردا در سالن دانشگاه ملی ورزش تایوان برگزار می شود.