عنوان مطلب : کارگاه آشنایی با بارگذاری ساختمان

کارگاه آشنایی با بارگذاری ساختمان

#انجمن_علمی_عمران_دانشگاه_میعاد برگزارمیکند: «کارگاه آشنایی با بارگذاری ساختمان» √مطابق مبحث ششم مقررات ملی ساختمان - برای افراد شرکت کننده گواهی حضور صادر خواهد شد و به افرادی که در آن آزمون پایانی کارگاه نمره قبولی دریافت نمایند گواهی گذراندن کارگاه اعطا میگردد. ☑️ تاریخ برگزاری : ۵ مرداد ۱۳۹۶ ☑️ مکان : دانشگاه میعاد مهاباد ☑️ مهلت ثبت نام: ۳ مراد ۱۳۹۶ ?نحوه ثبت نام : علاقمندان جهت شرکت در دوره می توانند به صورت حضوری در محل دفتر گروه عمران ثبت نام نمایند.

برچسب‌ها

#انجمن_علمی_عمران_دانشگاه_میعاد برگزارمیکند:
«کارگاه آشنایی با بارگذاری ساختمان»
√مطابق مبحث ششم مقررات ملی ساختمان

– برای افراد شرکت کننده گواهی حضور صادر خواهد شد و به افرادی که در آن آزمون پایانی کارگاه نمره قبولی دریافت نمایند گواهی گذراندن کارگاه اعطا میگردد.
☑️ تاریخ برگزاری : ۵ مرداد ۱۳۹۶
☑️ مکان : دانشگاه میعاد مهاباد