عنوان مطلب : دکتر سالار یزدانفر

دکتر سالار یزدانفر

برچسب‌ها, ,

دکتر سالار یزدانفر بنیان گذار دانشگاه میعاد می باشد ایشان از ابتدای تاسیس به دنبال فراهم کردن محیط مناسب برای رشد جوانان بوده است.اهداف دانشگاه میعاد در راستای توسعه دانشگاه و بهبود کیفیت تحصیل و ارتقاء ارزش مدرک فارغ التحصیلی است.تحصیلات دکتر سالار یزدانفر در زمینه ریاضیات می باشد و کتاب های متعددی به چاپ رساندن.دکتر سالار یزدانفر در کنار برنامه کاری فشرده ی خود، مشاوره در رسانه ملی را نیز می پذیرد.دکتر سالار یزدانفر اهمیت زیادی به کسب و کار جوانان بعد از فارغ التحصلی می دهد و بر این باور است که جوانان باید از استعداد های خود پیروی کنند نه از شرایط شغلی حاکم برجامعه به عبارت دیگر همه جوانان نباید یک رنگ باشند و مسئولین هم بیشتر به جوانان توجه کنند.

پاسخ های دکتر سالار یزدانفر به عنوان مهمان برنامه خونه خوبه

سوال مجری برنامه: آقای دکتر سالار یزدانفر با توجه به اهمیت شغل جوانان در جامعه امروزی به نظر شما مهمترین دلیل نبودن اشتغال چیه؟!

پاسخ آقای دکتر:خدمت شما عرض کنم مهمترین دلیل نبودن اشتغال از نظر بنده توزیع نامناسب ثروت در کشور هستش،همه کارشناسان نظرات مختلفی رو دارند. ما با توجه به نیاز در زمان انقلاب اسلامی مسیر توسعه رو پیش گرفتیم چون در آن زمان نیاز به توسعه مهم بود و در واقع آن زمان عدالت فدای توسعه شد یعنی ما اومدیم کلان شهر رو به وجود آوردیم و از شهر های کوچک غافل شدیم.اما آلان اوضاع متفاوت شده و این رو مسئولین می دانند و به فکر هم هستند.در واقع ما اکنون باید به شهر های کوچک تر بیشتر توجه کنیم.

سوال مجری برنامه: آقای دکتر سالار یزدانفر دانشگاه چه نقشی در اشتغال جوانان دارد،آیا این مسئله از آموزش و پرورش شروع میشه یا دانشگاه؟!

پاسخ آقای دکتر:به نظر من این مسئله از آموزش و پرورش شروع میشه،یک کودک از زمان ورود به مدرسه استعدادش باید شناسایی بشه و اون استعداد باید شکل داده بشه نه اینکه هم رو یه شکل کنیم.ما خیلی آدم یک شکل داریم.دانشگاه ۲۰% آموزش های لازم رو به دانشجویان انتقال میده و اون ۸۰% مربوط به تجربه میشه که در حین انجام کار به دست میاد ولی ما ۱۰۰%توان خودمون رو برای اون ۲۰% دانشگاه میزاریم و این اشتباه هستش.