دانشگاه میعاد ,
Image Header Miaad

عنوان مطلب :

میعاد

آدرس تاناکورا مهاباد | تاناکورا مهاباد کجاست | مشخصات تاناکورا | تاناکورا درباره ما تاناکورا در حقیقت نام یک شرکت بازرگانی می باشد که در اویل سال ۱۳۶۵ در مهاباد توسط دو برادر تاسیس شد.یکی عمده دلایل به وجود آمدن این شرکت موفق این بود که در آن زمان مردم کورد زبان عراق از ترس صدام بد سیرت (داعش کنونی) به شهر مهاباد که کورد زبان بودن پناهنده شدن . در آن زمان ایران درگیر جنگ تحمیلی بود و امکان داد و ستدد در بین بازرگانان نبود از سوی دیگر شهر مهاباد خود پذیرای پناهنده های کورد زبان عراقی بود از این ...

برچسب‌ها,

آدرس تاناکورا مهاباد | تاناکورا مهاباد کجاست | مشخصات تاناکورا | تاناکورا

درباره ما

تاناکورا در حقیقت نام یک شرکت بازرگانی می باشد که در اویل سال ۱۳۶۵ در مهاباد توسط دو برادر تاسیس شد.یکی عمده دلایل به وجود آمدن این شرکت موفق این بود که در آن زمان مردم کورد زبان عراق از ترس صدام بد سیرت (داعش کنونی) به شهر مهاباد که کورد زبان بودن پناهنده شدن . در آن زمان ایران درگیر جنگ تحمیلی بود و امکان داد و ستدد در بین بازرگانان نبود از سوی دیگر شهر مهاباد خود پذیرای پناهنده های کورد زبان عراقی بود از این رو چندین نفر اقدام به واردکردن لباس از پاکستان و عراق کردند و… اگه ادامه مطلب براتون جالبه می توانید آن را در این لین دنبال کنید … ادامه ماجرا

بازدید و مبادله هفتگی

مجموعه بازدید تاناکورای مهاباد در یک هفته به طور عادی میانگین 400 هزار نفر در هفته بوده که در ایام نوروز و بازگشایی مدارس این آمار چندین برابر می شود.مبادله روزانه و هفتگی تاناکورا مهاباد بین 500 میلیون تا 6 ملیارد متغییر می باشد (فروش عمده زمان رسید بارها).مجموع دارایی های تاناکورا مهاباد به بیش از چند ده میلیارد می رسد.

مدیران شرکت تاناکورا مهاباد

آقای چیا مقدمی
آقای طه حمزه : سهام دارد و مدیر تامیین اجناس

شماره های تماس