دانشگاه میعاد ,
Image Header Miaad

عنوان مطلب : نحوه تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۹۷ مشخص شد

نحوه تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۹۷ مشخص شد

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور میزان و نحوه تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال ۱۳۹۷ را تشریح کرد. حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره میزان و نحوه تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال ۱۳۹۷ گفت: براساس مصوبه نهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو مورخ ۲۰ آبان ۹۶، میزان و نحوه تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال ۱۳۹۷ همانند سال آزمون سراسری سال ۹۶ بوده به شرح های بند الف و بند ب است. وی ادامه داد: براساس بند الف: آن دسته از دیپلمه‌های ریاضی و فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی ...

برچسب‌ها

وی ادامه داد: براساس بند الف: آن دسته از دیپلمه‌های ریاضی و فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی که دیپلم خود را از سال ۱۳۸۴ به بعد اخذ کرده‌اند و امتحانات یک‌ یا چند درس آنها به صورت نهایی، سراسری و کشوری برگزار شده است، مشمول اعمال سوابق تحصیلی بوده و سوابق تحصیلی موجود دیپلم (سال سوم آموزش متوسطه) به میزان حداکثر ۲۵ درصد به نسبت سوابق تحصیلی موجود داوطلب و به صورت تأثیر مثبت در نمره‌کل نهایی آنان لحاظ می‌شود.

وی ادامه داد: در بند «ب» آمده است؛ داوطلبان دارای مدرک پیش دانشگاهی ریاضی و فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی، علوم و معارف اسلامی و هنر که مدرک دوره پیش دانشگاهی خود را از سال تحصیلی ۹۱-۱۳۹۰ به بعد اخذ کرده‌اند و امتحانات یک یا چند درس آنها به صورت نهایی، سراسری و کشوری برگزار شده است، مشمول اعمال سوابق تحصیلی بوده و سوابق تحصیلی موجود دوره پیش دانشگاهی (صرفاً نمرات دروسی که به صورت نهایی، سراسری و کشوری برگزار شده است) به میزان حداکثر ۵ درصد به نسبت سوابق‌تحصیلی موجود و به صورت تأثیر مثبت در نمره‌کل نهایی آنان لحاظ می‌شود.

وی افزود: لازم به ذکر است برای داوطلبان مشمول سوابق تحصیلی بندهای الف و ب، هر دو مورد اعمال خواهد شد.

مشاور عالی سازمان سنجش افزود: اعمال تاثیر مثبت سوابق تحصیلی بدان معنی است که اگر سوابق تحصیلی باعث افزایش نمره‌کل نهایی آزمون هر زیرگروه شود، در آن زیر گروه اعمال خواهد شد و اگر باعث کاهش نمره‌کل‌ نهایی آزمون هر زیرگروه شود (اثر منفی داشته باشد) در آن زیرگروه اعمال نمی‌شود و نمره کل آزمون آن زیرگروه به عنوان نمره کل نهایی زیرگروه فوق در نظر گرفته می‌شود.

آخرین دیدگاه‌ها