چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ ۰۱:۵۹

نحوه تشکیل کلاسها در بهار ۱۴۰۱

با سلام، ضمن عرض خسته نباشید و تبریک سال نو بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا و بخشنامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مبنی بر از سرگیری حضوری فعالیت های آموزشی دانشگاه‌ها، در دانشگاه میعاد نیز منطبق بر برنامه درسی مشخص شده “تمامی دروس غیر از مواردی که نحوه تشکیل آنها در انتخاب واحد دانشجویان صریحا مجازی اعلام شده بصورت حضوری” در ساعت و کلاس مربوطه تشکیل میگردد.

بر اساس این اطلاعیه، نحوه برگزاری کلاسها به دو صورت مجازی و حضوری تقسیم بندی میگردد:

در برنامه کلاسهاتون جلوی هر درسی که شماره کلاس نوشته شده بود ( بعنوان مثال کلاس ۴۰۴)، این درس بصورت حضوری و در کلاس اعلام شده در برنامه کلاسیتون برگزار خواهد شد. مابقی دروس طبق ساعات و بصورت مجازی بر بستر سامانه آموزش مجازی برگزار خواهد گردید.

با تشکر
واحد آموزش دانشگاه میعاد