جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ ۰۲:۰۱

شروع کلاسهای نیم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱

شروع کلاسهای ترم اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱

بدین وسیله به اطلاع تمامی دانشجویان گرامی میرسانیم از شنبه مورخ ۱۴۰۱٫۰۷٫۰۲ کلاسهای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ (ترم پاییز) بصورت حضوری و در داخل کلاسهای ساختمان آموزش عالی میعاد برگزار خواهند شد. شرکت در کلاسها مطابق با برنامه کلاسها (قابل دریافت در سامانه دانشجویی)  اجباری  بوده و در صورت عدم شرکت دانشجویان در کلاس های حضوری مطابق با قوانین آموزش برخورد خواهد شد.

همچنین لازم به ذکر است که در بعضی مواقع و برای بعضی از درسها کلاسها بصورت مجازی برگزار خواهد گردید که در برنامه کلاسها مشخص گردیده است. چنانچه در سطر مرتبط با یک واحد درسی کلاس فیزیکی آن واحد درسی مشخص نشده بود بدین معنا است که کلاس درس مد نظر بصورت مجازی تشکیل میگردد.

در نهایت امتحانات برای کلیه دروس بصورت حضوری خواهد بود. امتحان مجازی دیگه وجود خارجی نداره ! لطفا سوال نفرمایید.

برای مشاهده و دریافت برنامه کلاسها از طریق سامانه دانشجویی کلیک کنید.
برای مشاهده آموزش تصویری دریافت برنامه کلاسهای میعاد کلیک کنید.
برای شرکت در کلاسهای مجازی موسسه آموزش عالی میعاد کلیک کنید.
برای مشاهده آموزش نحوه شرکت در کلاس آنلاین کلیک کنید.