پنج شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ ۲۳:۴۰

اطلاعیه شروع امتحانات پایان ترم میعاد – ترم بهار ۱۴۰۱

شروع امتحانات پایان ترم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ / ترم دوم + کارت ورود به جلسه

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان عزیز میرساند امتحانات نهایی ترم دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشگاه میعاد از روز پنج شنبه مورخ ۱۴۰۱٫۰۳٫۲۶ الی چهارشنبه مورخ ۱۴۰۱٫۰۴٫۱۵ بصورت کاملا حضوری و در ساختمان دانشگاه میعاد به آدرس : مهاباد، خیابان مردوخ برگزار میگردد. همچنین لازم به ذکر است که :

• شروع امتحانات عملی از روز یکشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ خواهد بود
  • جهت شرکت در امتحانات دریافت برگه ورود به جلسه مهر شده توسط دانشگاه الزامی میباشد. به دانشجویانی که کارت ورود به جلسه مهر شده نداشته باشند اجازه حضور در امتحان داده نخواهد شد.
  • از همراه داشتن گوشی همراه اکیدا خودداری گردد
  • یک ربع قبل از شروع امتحان در محل دانشگاه حضور داشته باشید. به دانشجویانی که تاخیر داشته باشند اجازه شرکت در جلسه امتحان داده نخواهد شد
  • همراه داشتن جزوه و یا هر نوع نوشته مرتبط با امتحان خلاف بوده و مطابق قانون امتحانات برخورد خواهد شد

با آرزوی موفقیت در امتحانات