پنج شنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳ ۱۳:۱۸
سیستم آموزش مجازی موسه میعاد تربیت کارآفرین پذیرش دانشجو اسلایدر شماره ۴ دانشگاه اسلایدر شماره ۳ موسسه اسلایدر شماره ۱ موسسه

قابل توجه کلیه دانشجویان

بدین وسیله له استحضار کلیه دانشجویانی که در ترم جاری (نیمسال اول ۱۳۹۹-۱۴۰۰) اقدام به ثبت نام و انتخاب واحد نموده اند میرسانیم که با توجه به نزدیک شدن به ایام امتحانات و لزوم دریافت کارت برنامه امتحانات، لازم است تمامی دانشجویان نسبت به پرداخت و تسویه شهریه خود اقدام نمایند.

پرداخت شهریه با دو روش اینترنتی (از طریق سامانه دانشجویی > امور شهریه > پرداخت الکترونیکی شهریه) و یا حضور در محل دانشگاه (اتاق شهریه، خانم تکمه چی) و استفاده از کارت خوان دانشگاه امکان پذیر میباشد.

جهت اطلاع از میزان شهریه خود نیز تنها کافی است که دانشجویان عزیز با استفاده از سامانه دانشجویی و وارد کردن اطلاعات دانشجویی خود به سامانه ورود نمایند.

نام کاربری و رمز عبور پیشفرض جهت ورود به سامانه مروارید کد دانشجویی هر دانشجو میباشد.

ورود به سامانه دانشجویی (سامانه مروارید)

با نهایت احترام و تشکر

Template Design:Dima Group