جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ ۰۳:۴۰

اطلاعیه مهم
 مخاطبین : کلیه دانشجویان
 موضوع : شروع کلاسهای ترم پاییز ۱۴۰۰

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان گرامی میرسانیم کلاسهای ترم پاییز ۱۴۰۰ بصورت مجازی بوده و لازم است که دانشجویان با اطلاع از برنامه کلاسهای خود (از طریق سامانه دانشجویی/ مروارید) در ساعات تعیین شده نسبت به شرکت در کلاسها طبق برنامه اقدام نمایند.
لازم به ذکر است که غیبت بیش از ۳ جلسه دانشجویان در هر درس بمنزله حذف واحد درسی مربوطه خواهد بود.

سوالات متداول:
۱- برنامه کلاسهای من در کجا قرار دارد ؟
جواب: وارد سامانه دانشجویی شوید. سپس با مراجعه به بخش امور آموزشی » کارنامه ترمی و سربرگ انتخاب واحد از برنامه کلاسهای خود مطلع شوید.
? ورود به سامانه دانشجویی

– برای شرکت در کلاسها از چه طریق اقدام کنم ؟
جواب: پس از اطلاع از برنامه کلاسها، لازم است که در زمان تعیین شده و از طریق سامانه آموزش مجازی و طبق آموزشهای ارائه شده وارد کلاس مربوطه شوید.
? ورود به سامانه آموزش مجازی

۳- جهت شرکت در کلاسهای مجازی نیاز به نصب نرم افزار خاصی است؟
جواب: بله. جهت شرکت در کلاسها لازم است که نرم افزار Adobe Connect را بر روی دستگاه خود نصب نمایید.