عنوان مطلب : رشته های موجود در دانشگاه میعاد

رشته های موجود در دانشگاه میعاد

برچسب‌ها,

رشته های موجود در دانشگاه میعاد

دانشگاه میعاد مهاباد در رشته های زیر دانشجو می پذیرد.شما میتوانید با تهیه مدارک لازم جهت ثبت نام به دانشگاه میعاد مراجعه کرده و در یکی از رشته های زیر ثبت نام کنید.توضویح کوتاه در مورد دو عبارت پیوسته و ناپیوسته شیاد براتون مفید باشه.اگر دانش آموزی دیپلم فنی و حرفه ای یا کارودانش دارد در مقطع کاردانی پیوسسته ثبت نام میکند و اگر دیپلم نظام قدیم دارد ویا مقطع پیش دانشگاهی را گذارنده در مقطع کاردانی ناپیوسته باید ثبت نام کند.تفاوت در گذارند چند واحد بیشتر خلاصه میشود و در کل فرق چندانی باهم ندارند و مسئله اساسی وضعیت تحصیل شما در طول دوران دانشجوی می باشد.