عنوان مطلب : جشنواره منطقه ای چهار استان کشور در آذربایجان غربی

جشنواره منطقه ای چهار استان کشور در آذربایجان غربی

[caption id="attachment_680" align="alignnone" width="959"] جشنواره منطقه ای چهار استان کشور در آذربایجان غربی[/caption] جشنواره منطقه ای چهار استان کشور در آذربایجان غربی با نام سفره ایرانی فرهنگ گردشگری . علاقمندان به شرکت و کسب اطلاعات بیشتر به اداره میراث فرهنگی شهرستان مهاباد به آدرس روبروی تالار وحدت -  خیابان ساحلی - ابتدای پارک سید قطب مراجعه نمایند یا با شماره تلفنهای 42233490 ،  42247317  تماس بگبرند .

جشنواره منطقه ای چهار استان کشور در آذربایجان غربی

جشنواره منطقه ای چهار استان کشور در آذربایجان غربی با نام سفره ایرانی فرهنگ گردشگری . علاقمندان به شرکت و کسب اطلاعات بیشتر به اداره میراث فرهنگی شهرستان مهاباد به آدرس روبروی تالار وحدت –  خیابان ساحلی – ابتدای پارک سید قطب مراجعه نمایند یا با شماره تلفنهای ۴۲۲۳۳۴۹۰ ،  ۴۲۲۴۷۳۱۷  تماس بگبرند .