عنوان مطلب : بازدید دانشجویان گروه عمران از پروژه های ساختمان بتنی سطح شهر

بازدید دانشجویان گروه عمران از پروژه های ساختمان بتنی سطح شهر

بازدید دانشجویان گروه عمران از پروژه های ساختمان بتنی سطح شهر داشجویان گروه عمران دانشگاه میعاد در تاریخ 96.2.6 به همراه استاد ارجمند جناب مهندس آرمان باریکان از پروژه های ساختمان بتنی سطح شهر دیدن کردن.در طی این بازدید مطالب مفیدی در مورد نحوه مدیریت پروژه و روند اجرای پروژه گفته شد. جناب مهندس آرمان باریکان از اساتید بسیار فعال و خوش فکر دانشگاه می باشند.هدف ایشان آشنایی دانشجو با محیط عملی می باشد. دانشگاه میعاد دوره و بازدید های مختلفی را برای گروه های مختلف فراهم کرده.

برچسب‌ها, ,

بازدید دانشجویان گروه عمران از پروژه های ساختمان بتنی سطح شهر

داشجویان گروه عمران دانشگاه میعاد در تاریخ ۹۶٫۲٫۶ به همراه استاد ارجمند جناب مهندس آرمان باریکان از پروژه های ساختمان بتنی سطح شهر دیدن کردن.در طی این بازدید مطالب مفیدی در مورد نحوه مدیریت پروژه و روند اجرای پروژه گفته شد. جناب مهندس آرمان باریکان از اساتید بسیار فعال و خوش فکر دانشگاه می باشند.هدف ایشان آشنایی دانشجو با محیط عملی می باشد. دانشگاه میعاد دوره و بازدید های مختلفی را برای گروه های مختلف فراهم کرده.

بازدید دانشجویان گروه عمران